TIEN REDENEN
OM TE KIEZEN VOOR NIEUWBOUW

Twijfel jij nog tussen een nieuwbouwwoning en een historisch pareltje? We geven je tien redenen om te kiezen voor Tolvesum.

Jouw woning in Tolvesum heeft energielabel A en is daarmee vele malen zuiniger dan een oudere woning. Zeker met de huidige energieprijzen betaalt nieuwbouw zich iedere dag dubbel en dwars terug.

Jouw woning is naast energiezuinig ook een stuk duurzamer. Als bewoner stoot je minder CO₂ uit omdat je gasloos woont en je eigen energie opwekt middels zonnepanelen. Daarmee verklein je je CO₂-voetprint aanzienlijk.

Doordat jouw woning energielabel A heeft, kun je in veel gevallen rekenen op een hogere lening bij je hypotheekverstrekker. Speciale woonwensen kun je met de huidige lage rente gelijk opnemen in je hypotheekaanvraag.

Geen tocht of koude voeten meer. In een nieuwbouwwoning heb je dankzij de vloerverwarming iedere dag een aangename binnentemperatuur, ongeacht de tijd van het jaar.

Geluidsoverlast van de buren is verleden tijd. Dankzij de modernste geluidsisolatie geniet je van totale rust in huis. Dat is nog eens fijn thuiskomen na een drukke dag.

Jouw woning voldoet aan de nieuwste eisen uit het bouwbesluit. Dat merk je onder andere aan de hogere plafonds en deuren, en de minder steile trappen. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimtelijkheid van jouw woning.

We zijn ons steeds meer bewust van het belang van een gezond binnenklimaat. Jouw woning is voorzien van een CO₂-gestuurde mechanische ventilatie, die zelf meet of de lucht in huis ververst moet worden.

Tolvesum is onderdeel van Middelsee, het nieuwste stukje Leeuwarden. Hier worden de eerste woningen en wenselijke faciliteiten inmiddels gerealiseerd. In Middelsee is volop aandacht voor groen, water en spelen. Dit alles zorgt voor een levendige wijk en een fijne plek om te wonen en op te groeien.

Jouw woning heeft nog geen geschiedenis. Zie het als een onbeschreven blad, waarop jij je eigen toekomst schrijft. Dat geeft je alle vrijheid om de indeling, afwerking en inrichting van je woning geheel naar eigen smaak uit te voeren.