SMAAKVOL WONEN IN TOLVESUM

Van grachtenpand tot appartementencomplex: in Tolvesum proef je de sfeer zoals je die kent uit eeuwenoude binnensteden. De architectuur van Tolvesum is geïnspireerd op de pareltjes uit onze elf Friese steden. In dit plan hebben we uiteenlopende karakteristieke kenmerken samengebracht. Dat resulteert in een smaakvolle en rijke diversiteit aan gebouwtypen, stuk voor stuk perfect passend op hun eigen plekje in het plan.

VANAF PRIJS € 244.000 - € 460.000

VOORBEELD APPARTEMENT 32

APPARTEMENTEN VOOR DE ECHTE SMAAKMAKERS

Aan de noordzijde van het plan vind je de 25 moderne appartementen in appartementencomplex Het Arsenaal. Deze naam is niet voor niets gekozen. Dit imposante gebouw bestaat uit meerdere bouwblokken, die qua stijl en uitstraling naadloos opgaan in hun omgeving. Bijna alle appartementen beschikken over 2 slaapkamers, bouwnummer 27 heeft 1 slaapkamer. We stellen de smaakmakers graag aan je voor.

Op de noordoostelijke hoek van het bouwblok aan het water bevindt zich Het Arsenaal, een stoer bouwwerk opgetrokken uit een donkere baksteen met een stevige plint. De raamopeningen met roedeverdeling worden hier en daar onderbroken door een verticale verzameling van getoogde ramen met traditionele luiken. De kapverdieping is voorzien van stoere witte dakkapellen, die het geheel samen met de witte goot met gootklossen een frisse noot geven.

In het midden van de noordgevel van het bouwblok vind je deze twee bijzondere panden. Het witte pand kent een sterk symmetrische uitstraling en is voorzien van twee gemetselde dakkapellen aan weerszijden met een kroonlijst. Visueel ontstaan hierdoor torentjes, waarin ook de balkons zijn opgenomen. Het rode pand heeft familietrekken van het witte pand, maar kent een iets meer ingetogen stijl zonder de gemetselde dakkapellen.

Aan de noordwestzijde tref je dit pand met de duidelijke signatuur van de vernieuwingsstijl van rond de vorige eeuwwisseling. Dit pand vormt de noordwesthoek van het bouwblok. Als accent is er een torentje met balkons opgenomen. Dit eigentijdse pand is opgetrokken uit een roodoranje steen met witte spekbanden en is voorzien van een lichte plint met blokmotief. Een waardige afsluiter. De afbeeldingen (art impressies) zijn wij nog druk mee bezig. Wij houden u hiervan op de hoogte.